Om meg


Jeg heter Tone Irén, også kjent som L&K i forumverden. For noen år siden var søm noe som utført omtrent daglig, i dag er det desverre en så hektisk hverdag - at det er blitt noe jeg arbeider mer teoretisk med, enn praktisk utfører. :-)

Til vanlig er jeg i Jacobsen Publication A/S i Danmark/Kolding. Der er jeg redaktør for det norske markedet, og jeg storkoser meg. Hver måned har jeg ansvar for norsk innhold, oversettelser, samt holde kontakten med norske leverandører/kontakter for magasinene. Med verdens beste sjef, og redaksjon - kan man ikke si annet enn at jeg er superheldig. Fra Juni 2014, tas vårt 3 magasin til det norske markedet (på norsk) - Kreativ Strikk. Det er kjempespennende å lansere ut enda ett magasin i jungelen, men vårt er jo helt klart best :D

Fakta om JP:
Jacobsen Publications A/S står bag de 6 håndarbejdsmagasiner:
Alt om håndarbejdes Strikkemagasin, Alt om håndarbejdes Symagasin, Kreativ Strik,
Burda Style, Burda Easy Fashion og Burda Plus med udgivelser i både Danmark, Sverige ,
Norge, Finland, Tjekkiet, Rusland og Frankrig - og et samlet oplag på mere end 185.000 magasiner pr. måned.

Mange kjenner nok meg best fra Sykroken & Strikkeverden. Sykroken åpnet i 2007 og Strikkeverden i 2010. Forumene har åpnet en verden jeg ikke ante eksisterte, både innenfor utvalg i symaskiner, pengebruk, uvaner, diller, shoppinggalskap, hamstergener, tekstilkunnskap, garnbehov, må ha faktorer, evnen til å stable i høyden, visuell søm, nye bekjentskaper og masse annet. Sykroken & Strikkeverden er også årsaken til  at jeg i 3 år hadde ansvaret for en garnbutikk her på sørlandet. I 2011 var jeg med å bidro i boken "Made By Me". Etter dette har det blitt mer og mer arbeid innenfor håndarbeid, men desverre mindre og mindre tid, til å drive med det på fritiden.

Bloggen min startet opp som en ren hobbyblogg, innen søm. Så utvidet den til strikk. Etterhvert ble det både interiør, baking, mat, arbeid - og så ett salig sammensurium av mye rart fra min verden. Noe som egentlig viser godt, hvordan min verden fortoner seg. Målet er å bli mye flinkere å blogge i 2014, enn jeg var i 2013. Så håper jeg å "se deg", både her i bloggen, på sosiale medier, messer og gjerne i regi av AOH magasiner eller arrangementer.

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för en trevlig blogg. Jag såg att du använder Brother Coverstich. Jag har en sådan men har lite problem att få undertråden (sömmen på baksian) fin när jag bandkantar. Den blir lös och öglig. Har du några tips?
  Tack på förhand.
  /Ulrika

  SvarSlett
 2. Heisann

  Så trivelig du liker bloggen min !
  Har du forsøkt å ha lavere spenning under, enn nålene? Du bør ha lav spenning på både nåler og undertråd når du bruker kantbånd - du bør også ha stinglengden på det lengste :)

  SvarSlett
 3. Tack fina du för tipset. Jag ska genast pröva. :-)

  SvarSlett
 4. Hei hei..
  Dette var en interessant blogg! Helt tilfeldig kom jeg innom her i min søken etter "best i test symaskin".
  Saken er den at min gode, gamle Bernina 830 record har brent opp. Jeg har fått låne en maskin, en Brother. Helt ok den, men jeg har likevel noen frustrasjoner når jeg syr på den. Jeg er jo vant til en maskin som syr (nesten) alt!
  Jeg trenger altså en ny maskin. Og hva skal jeg velge? Det er jo en jungel der ute, og veldig vanskelig å se og prøve maskinene. Leser på nettet og ser på YouTube. Er fortsatt rådvill. Er Bernina beste valg? Har vurdert 530. Men fikk se Juki HZL F600, og ble mektig imponert. Har du noen erfaring med det merket? Tusen takk for svar.
  Mvh Marianne

  SvarSlett
 5. For en kjekk blogg:9 her må jeg følge med.

  SvarSlett
 6. Anonym1: Beklager så sent svar! Jeg har ikke fått varsling før nå om dette. Jeg liker personlig best Bernina, det er det jeg syr på nå. Og føler meg mest komfortabel med. Jeg har desverre ikke kjennskap til Juki. Har du mulighet så test gjerne noen maskiner, så finner du fort ut hvilken du føler deg hjemme bak :)

  SvarSlett

Det er ikke alltid tiden strekker til, så jeg får svart på alle kommentarene med en gang. Men jeg er utrolig glad for alle som besøker bloggen, og ikke minst legger igjen en kommentar til meg. Tusen takk for besøket!