fredag 22. august 2014

Weekend!


Jul, jul, jul, snømenn, girlander, bukker, snøkrystaller, julekuler... osv. Jul på hjernen! Nå er det kun korrektur igjen på Julemagasinet - så er det bare å vente på galleri! Det er masse fint i Julemagasinet, blir spennende å se hvordan det blir mottatt! I går var det DK og oversetting til middag, kjøring av unger + besøk til minising, og så rett videre for ett par timer i butikken. Det å vikariere, i en butikk man selv drev før - er rart :) 

Det ble noen nøster hjem, DaleGarn Lille Lerke. I første omgang bare noen fargeprøver, for å se hva jentene ville ha. Tanken er en jakke, når jeg er ferdig med Mandarin prosjektet. Så får vi se hvilken av disse fire, som faller i smak :) På lørdag er det G&I messen, regner med det kommer litt sneapeaks derfra her. Gleder meg til messen og alt det nye spennende, men gruer meg til å reise avgårde 0615 på en lørdag morgen :-P 

Ha en float weekend, med eller uten håndarbeid i hendene :) 
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er ikke alltid tiden strekker til, så jeg får svart på alle kommentarene med en gang. Men jeg er utrolig glad for alle som besøker bloggen, og ikke minst legger igjen en kommentar til meg. Tusen takk for besøket!