fredag 14. februar 2014

Stoffkjør...

I det siste har sylysten virkelig kikket inn, og med den kommer også shoppingdilla for tekstiler :-) Siste i hus er disse 3 pakkene. De har kommet med litt mellomrom, men pga vannlekkasjer, rørleggere, kjøkkenriving ++++ har bloggen desverre vært litt stille denne uka :-) Følgende stoffer er der planer for, og siden jeg faktisk !!!! fikk sydd gardiner til L her om dagen, er jeg i gode tanker - om at de blir realisert :-) 

Ulljersey og ullfrotte fra Janus, de selger ull på rull - både i butikk og på nett. Utvalget er bedre i butikk eller nett. Gjelder iallefall for fabrikkutsalget i Bergen. 

Stenzo jersey og french terry fra Kreativ, husk at det pågår Give Away med premie - 500.- gavekort her i bloggen. For å delta, trykk HER. Disse stoffene har L allerde reservert :-) 

Deilig tykk Mickey jersey og sort Cupro fra Jydsk Stoflager. Erik er fantastisk på service, og jeg elsker å handle herfra! Cupro er mykt, superdeilig og har "silkelook". Noe som gjør den perfekt til finere prosjekter. Les mer om Jydsk Stoflager HER


Give AWAY  her i bloggen, 500,- i gavekort hos Kreativ 
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er ikke alltid tiden strekker til, så jeg får svart på alle kommentarene med en gang. Men jeg er utrolig glad for alle som besøker bloggen, og ikke minst legger igjen en kommentar til meg. Tusen takk for besøket!